Actualitate Economic Social

Un deceniu şi jumătate de existenţă a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă

1492828_751067748260786_889723721_nŞefi ai mai multor instituţii deconcentrate, precum Garda de Mediu, Casa de Pensii, Inspectoratul Şcolar, dar şi conducerea Penitenciarului Giurgiu, parlamentarii Liliana Ciobanu şi Florian Nicolae, cât şi reprezentanţii autorităţilor publice locale, Prefectură şi Primăria Giurgiu. Foşti angajaţi ai AJOFM sau parteneri privaţi. Cu toţii au participat, marţi, 10 decembrie, la un moment special dedicat împlinirii a 15 ani de existenţă a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, deci, implicit, şi a AJOFM Giurgiu.
A fost un moment marcat printr-o acţiune cu scurte alocuţiuni, prima fiind reprezentată de citirea mesajului transmis de preşedintele ANOFM, Cristiana Barbu. Mesajul respectiv cuprinde şi un scurt bilanţ al celor 15 ani de activitate.
„În toţi aceşti ani, ANOFM a parcurs diferite etape de transformare şi dezvoltare, în demersul său de a se adapta cerinţelor şi exigenţelor reale ale societăţii în slujba căreia îşi desfăşoară activitatea, de fi preluate bune practici, modele de succes ale instituţiilor similare din state membre cu vechime în Uniunea Europeană”, se arată în mesajul preşedintelui ANOFM.
Şeful de la Giurgiu, Adriana Iorga, şi-a felicitat colegii pentru activitatea din toată această perioadă, amintind faptul că cei mai mulţi dintre salariaţi sunt la AJOFM Giurgiu încă din primii ani de la înfiinţare. ajofm
A participat la acţiunea de celebrare a unui deceniu şi jumătate de existenţă a ANOFM şi fostul director de la Giurgiu, George Dobreanu, cel care a reamintit tuturor că a existat o perioadă când lucrurile au fost şi mai grave decât acum, când la Giurgiu, de exemplu erau peste 17.000 de şomeri. Tot el şi-a felicitat foştii colegi pentru că au reuşit să se menţină pe primele locuri ca şi agenţii judeţene, la nivel naţional.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!