Social

Un spectacol doar pentru copiii instituţionalizaţi din Giurgiu

actiune Centrul Eparhail (1)Copiii instituţionalizaţi în 13 case de tip familial din Giurgiu au participat, marţi, 17 decembrie, la serbarea: „Iată, vine Moş Crăciun!”, ce a avut loc la Centrul Eparhial pentru copii şi tineret „Sfântul Ioan Valahul” din cadrul Episcopiei Giurgiului.                                                                                                                            
(comunicat de presă)
Cei 108 copii aflaţi în plasament la case de tip familial aflate în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Sociala şi Protecţia Copilului Giurgiu au fost încântaţi să participe la acest eveniment, organizat pentru ei cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Din program au făcut parte jocuri populare ale elevilor de la Şcoala „Acad. Marin Voiculescu”, urmate de un program susţinut de corul Seminarului Teologic “Teoctist Patriarhul” şi de consilierul Sectorului Social al Episcopiei Giurigului, pr. Edmond Popa Nicolae.
În organizarea acestei manifestari s-au implicat elevi de la Colegiul Naţional “Ion Maiorescu”, prof. Necula Daniel de la Liceul „Tudor Vianu”, prof. Grigorescu Sebastian de la Semiarul Teologic “Teoctist Patriarhul”, prof. Tănase Iuliana-Georgeta de la Şcoala „Acad. Marin Voiculescu”, prof. Matei Irina de la Şcoala Gimnazială nr. 7 din municipiul Giurgiu.
Evenimentul s-a încheiat cu intonarea, de către toţi participanţii, a colindului “Moş Crăciun” şi cu împărţirea darurilor, constând în dulciuri și iconițe.   

Denisa Cristescu

 

                    Consilier Comp.Relaţii cu mass-media

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!