Actualitate

Uniunea Europeană sprijină România prin alocarea unor sume extrem de importante în vederea combaterii pandemiei de #COVID19

Președintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu, a publicat pe pagina de Facebook ca ” Uniunea Europeană sprijină România prin alocarea unor sume extrem de importante în vederea combaterii pandemiei de #COVID19.

ℹ 682 milioane de euro – pentru ISU România!

🖋 Astăzi, s-a semnat finanțarea pentru Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, cea mai mare finanțare de până acum a IGSU. Fondurile europene vor asigura dotările atât de necesare pentru a putea combate pandemia cauzată de noul coronavirus.

ℹProiectul „Viziune 2020” este finanțat în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare și reprezintă cea mai mare finanțare primită până acum de IGSU.

✔Dotarea cu tehnică și aparatură de ultimă generație le va permite autorităților române să ia parte la misiuni terestre, maritime și aeriene și va contribui la salvarea de vieți omenești.

Concret:
✔44 de unități subordonate Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU)
✔7 unități ce țin de Inspectoratul General de Aviație (IGAv), precum și Serviciul de Ambulanță București-Ilfov (SABIF) vor beneficia de echipamente multirisc ce cresc capacitatea de răspuns.
https://www.caleaeuropeana.ro/finantare-record-de-la-comisia-europeana-a-fot-semnat-contractul-prin-care-inspectoratul-general-pentru-situatii-de-urgenta-va-primi-682-de-milioane-de-euro-pentru-combaterea-raspandirii-covid-19/

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!