Politic

Uniunea Social Liberală va veni cu un program clar, în care cetăţenii pot avea încredere

Înfiinţarea Uniunii Social Liberale, eveniment care s-a produs sâmbătă, 5 februarie, prin decizia aproape unanimă a conducerilor PNL, PSD şi PC, este, indiscutabil, evenimentul politic cel mai important al anului. După cum s-a precizat deja, unul dintre principalele obiective ale acestei noi alianţe este schimbarea actualei guvernări. Dar lucrurile nu trebuie să se oprească aici, arăta primarul Lucian Iliescu, preşedinte al Organizaţiei liberale giurgiuvene şi, totodată, vicepreşedinte la nivel naţional al PNL.

„Sper să preluăm puterea cât mai curând, pentru a schimba actuala situaţie din România, în folosul tuturor. Trăim o perioadă a frământărilor şi nici măcar nu suntem informaţi corect de către guvernanţii de astăzi, nu ştim ce se întâmplă cu FMI-ul, cu banii luaţi de la acesta sau cu cei care ar trebui să mai vină, precum şi multe altele. Am discutat frecvent cu oameni din străinătate, în alte ţări, criza nu a fost şi nu este resimţită la cotele la care o trăim noi. Uniunea Social Liberală îşi propune să răspundă aşteptărilor oamenilor, cărora le-a ajuns cuţitul la os. Vom veni cu un program clar, cu măsuri corecte, în care populaţia să poată avea încredere. Intenţia noastră este să constituim o guvernare cu oameni competenţi, cinstiţi, şi să scoatem România din situaţia grea în care se află. Pentru asta trebuie răbdare şi multă muncă, trebuie să ne bazăm pe oameni capabili şi să facem tot ce se poate să eliminăm corupţia”, a declarat primarul Lucian Iliescu.

În legătură cu funcţionarea Uniunii Social Liberale în plan local, Lucian Iliescu a spus că urmează ca în perioada imediat următoare să aibă loc discuţii între reprezentanţii partidelor care compun alianţa. „Ceea ce s-a stabilit deja sunt lucruri clare, în teritoriu vom avea purta discuţii şi vom decide, de la caz la caz. Sper ca PSD-ul să propună la Giurgiu reprezentanţi cu care să dialogăm cât mai constructiv, oameni serioşi şi de încredere, şi astfel sunt convins că vom găsi cele mai bune soluţii. Nu vreau să cred că vor încerca să reactiveze persoane care nu au avut un comportament onest, care, după ce eu am dat dovadă de corectitudine şi bună credinţă au vrut să mă lovească în mod incorect. Esenţial este însă ca Uniunea Social Liberală să funcţioneze aşa cum ne-am propus din prima clipă, să reuşim să scoatem ţara din dezastrul în care se află. Nu ne putem juca cu soarta românilor, pentru că se ştie că la guvernare se poate ajunge uşor, dar este mai greu să îţi respecţi obligaţiile faţă de România”, a mai arătat liderul PNL Giurgiu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!