Actualitate

Vârf de solicitări la Apa Service

Lucrătorii Apa Service SA se confruntă zilele acestea cu un vârf de solicitări, peste zece lucrări la reţeaua de apă potabilă fiind în desfăşurare, la care se adaugă inerentele avarii izolate ce apar în reţelele de apă sau canal. De câteva zile toate utilajele societăţii sunt pe teren, în condiţiile în care, în noaptea de 5 spre 6 august, între orele 23 şi 05, a fost planificată o interneveţie majoră legată de efectuarea unor lucrări de mentenanţă la Staţia de Pompare Giurgiu Nord. Această intervenţie a presupus alocarea de resurse umane suplimentare precum şi alimentarea cu apă, în acest interval, doar din Staţia de Pompare Sud.
În aceste condiţii societatea a stabilit anumite priorităţi şi asigură cetăţenii că în cel mai scurt timp avariile semnalate dispeceratului vor fi remediate.
Vă informăm şi pe această cale, că orice sesizare sau reclamaţie cu privire la avarii sau disfuncţionalităţi apărute în reţeaua de apă/canal, inclusiv cele privind presiunea sau calitatea apei, trebuie anunţate la dispeceratul societăţii, tel: 0246/21 57 18; 0731 551 626. Reamintim că societatea noastră nu poate prelua sesizări prin intermediul reţelelor de socializare.
Vă mulţumim pentru înţelegere,

     Conducerea

Apa Service SA Giurgiu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!