Politic

Votul parlamentarilor liberali va fi filmat şi pus pe site-ul partidului

Teodor-Atanasiu-conferinta-PNL-AlbaVicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat că partidul din care face parte va vota în favoarea cererilor DNA nu numai în cazul senatorilor PSD Dan Şova şi Darius Vâlcov, dar şi în speţa ce-l include pe deputatul liberal Theodor Nicolescu.
Aceasta este o săptămână în care Partidul Naţional Liberal va mai demonstra o dată că este de partea justiţiei. Vrem ca în această ţară să dispară acele protecţii speciale pentru miniştrii parlamentari care nu pot fi anchetaţi sau arestaţi din acest motiv. Noi, PNL, vom vota pentru ridicarea imunităţii, respectiv pentru începerea urmăririi penale pentru toţi parlamentarii, pentru domnul deputat colegul nostru şi pentru cei doi domni senatori.”, a precizat Atanasiu.
Liderul liberal a adăugat că ”Am discutat să vedem care este soluţia tehnică pe care o găsim să filmăm voturile parlamentarilor PNL, film pe care îl vom pune pe site-ul partidului, astfel încât să nu mai avem discuţii ulterioare despre modul în care s-a votat. Grupurile parlamentare ale PNL au decis să avem un vot la vedere, parlamentarii noştri să arate bilele, să fie filmaţi iar apoi să etalăm votul pe site-ul formaţiunii noastre.”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!