Actualitate

Week-end plin: 775 de sancțiuni contravenționale și 12  infracțiuni

În acest week-end, polițiștii giurgiuveni au intervenit la peste 282 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 775 de sancțiuni contravenționale în urma acțiunilor și au fost constatate 12  infracțiuni.
În această perioadă, polițiștii giurgiuveni au acționat, la nivelul județului Giurgiu, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și liniștii publice. Polițiștii au intervenit la 282 de evenimente, dintre care 227 au fost sesizate prin 112.
În urma activităților desfășurate au fost constatate 12 infracțiuni, iar pentru neregulile constatate, polițiștii giurgiuveni au aplicat peste 775 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 314.638 de lei.
Totodată, polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 12 infracțiuni la regimul rutier. Siguranța rutieră și salvarea de vieți sunt, de asemenea, raman priorități ale polițiștilor giurgiuveni. Au fost reținute 33 de permise de conducere și au fost retrase 13 certificate de înmatriculare.
Activitățile au fost desfășurate împreună cu celelalte instituții cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!