Actualitate Economic Eveniment La zi

Zile pline pentru pompieri… incendii, asigurare măsuri PSI, asistență medicală

În perioada 18-19.02.2020, pompierii giurgiuveni au fost prezenți la datorie pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență produse la nivel local.

Misiunile gestionate de pompieri au vizat:

  • 18.02.2020: stingerea unui număr de trei incendii de vegetație uscată. Acestea s-au manifestat în  localitățile Bolintin Vale, Săbăreni și Săbărenii de Jos. În urma incendiilor au ars aproximativ 14 ha de vegetație uscată și aproximativ 15 tone de anvelope și gunoi menajer. Cauza probabilă a producerii incendiilor: foc deschis în spații deschise;
  • 18.02.2020: sprijinirea Serviciului de Ambulanță Județean pentru transportul a două persoane de la locuințele acestora la ambulanță;
  • 18.02.2020: asigurarea măsurilor PSI la un accident rutier produs în municipiul Giurgiu. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului de pompieri Giurgiu. În urma impactului, un autoturism a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Pompierii au acționat pentru deconectarea bornelor și spălarea carosabilului de lubrifianți și combustibili.
  • acordarea asistenței medicale de către echipajele SMURD pentru un număr de 8 de persoane.

În continuare, evenimentele înregistrate la nivel local vor fi atent monitorizate de Centrul Operațional pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!