Actualitate

ZIUA PĂMÂNTULUI, ZIUA NOASTRĂ A TUTUROR

 Polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au participat  la  activitatea organizată de către Agenția Națională pentru Protecția Mediului prin care a sărbătorit “Ziua Pământului”, unde au fost  desfășurate concursuri sportive și desene pe asfalt cu elevi din clasele gimnaziale, din cadrul  unităților de învățământ din mun. Giurgiu.
Joi, 19 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au participat  la  activitatea organizată de către Agenția Națională pentru Protecția Mediului prin care a sărbătorit “Ziua Pământului”, unde au fost  desfășurate concursuri sportive și desene pe asfalt cu elevi din clasele gimnaziale, din cadrul  unităților de învățământ din mun. Giurgiu.
Polițiștii au împărțit pliante informative care au avut ca temă protejarea mediului înconjurător și de prevenire a criminalității iar micuții și-au demonstrat talentul desenului pe asfalt și au colorat așa cum au știut mai bine, o planetă sigură și curată.
Activitățile din cadrul proiectului educațional „Ziua Pământului” au drept scop antrenarea copiilor în activități care să contribuie la formarea unui comportament responsabil față de mediul înconjurător, stimularea motivației pentru ocrotirea mediului în care trăiesc, cooperarea elevilor în acțiuni concrete de cunoaștere a mediului precum și în acțiuni de protejare a acestuia.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!