La zi

1 Iunie, o lume de basm pentru fiecare copil

Prin grija Primăriei şi a Consiliului Local Giurgiu, 1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului, va fi şi anul acesta sărbătorită. Pentru copiii giurgiuveni, municipalitatea va organiza acţiuni specifice vârstei ce se vor derula pe parcursul a trei zile, 30-31 mai şi 1 iunie, în cadrul cărora se vor desfăşura programe de distracţie, jocuri şi concursuri.Pe scena special amenajată din apropierea Parcului Alei vor prinde viaţă eroii din poveştile copilăriei dar şi alte personaje îndrăgite de cei mici. Mai mult, toate grădiniţele şi şcolile din oraş vor avea programe proprii cu care vor evolua în cadrul unui concurs.

Fondurile necesare desfăşurării acestei sărbători au fost asigurate de Consiliul local dar se aşteaptă şi contribuţia anunţată a unor sponsori generoşi.

“Lăsând la o parte toate celelalte preocupări, de 1 Iunie ne dorim să oferim copiilor noştri un program cât mai frumos şi mai diversificat specific vârstei lor. Aşa cum am reuşit să marcăm şi celelalte evenimente importante pentru comunitate, cred că ziua copilului merită un interes aparte. Copiii de astăzi sunt viitorul nostru de mâine şi este segmentul care necesită cel mai mult sprijinul nostru, al adulţilor. Trebuie să-i ajutăm să crească bine şi sănătos, să-i formăm pentru o Românie care are nevoie de oameni capabili. Şi pentru că traversăm o perioadă grea în viaţă, iar grijile îi împovărează pe părinţi şi nu ştiu câţi îşi mai permit să le ofere copiilor o bucurie, prin ceea ce vom realiza sperăm să creăm o atmosferă de basm aşa cum ar trebui să existe în realitate pentru fiecare copil”, a declarat primarul Lucian Iliescu la o recentă întâlnire cu media locală.

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!