Actualitate

34 de permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare retrase de politisti

În acest weekend, polițiștii giurgiuveni au intervenit la peste 325 de evenimente și au fost aplicate peste 707 sancțiuni contravenționale.
Pentru siguranța cetățenilor, polițiștii giurgiuveni au intervenit la peste 325 de evenimente dintre care 261 au fost sesizate prin SNUAU 112.
De asemenea, în urma neregulile constatate, polițiștii au aplicat 707 sancțiuni contravenționale, a căror valoare depășește 295.230 lei.
Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii giurgiuveni au desfășurat activități în urma cărora au aplicat 644 sancțiuni, ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, dintre care 176 pentru încălcarea regimului legal de viteză și 464 pentru alte abateri la regimul rutier.
Ca măsura complementară, polițiștii au reținut 34 de permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare auto.
Poliția Giurgiuveană acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității și, totodată, este pregătită să intervină atunci când situația o impune.
 
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!