La zi

600 de poliţişti şi 400 de jandarmi giurgiuveni- la datorie, de Paşte

_DSC0021Sute de poliţişti şi jandarmi vor fi „în stradă”, în toată perioada Paştelui, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice. De asemenea, şi traficul rutier va fi monitorizat, iar despre aceste acţiuni a vorbit joi, 17 aprilie, în conferinţă de presă, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, comisar şef Vasile Tache.

El a spus că Poliţia Giurgiu a luat şi va lua toate măsurile, astfel încât activităţile desfăşurate în municipiu şi judeţ de Paşte să se desfăşoare într-un climat de siguranţă. „În acest sens, de vineri seara şi până luni inclusiv, vom avea dispozitive speciale la nivelul întregului judeţ, în special în zonele unde funcţionează lăcaşuri de cult, unde vor participa foarte multe persoane. Ne dorim ca cei care vor lua parte la aceste activităţi să-şi poată desfăşura tot ce şi-au propus, fără probleme”, a spus cms. şef Vasile Tache, la întâlnirea cu presa locală.
Şeful IJP Giurgiu a spus şi că, pe toată perioada sărbătorilor Pascale, vor fi prezenţi la datorie, pe cele mai importante drumuri şi poliţiştii de la Rutieră, cu efective. Vor fi, per total, la lucru, peste 600 de angajaţi ai IJP Giurgiu.
Şi jandarmii vor avea misiunile lor
Lor li se alătură şi peste 400 de jandarmi care vor fi angrenaţi în misiuni specifice de asigurare a unui climat de ordine şi siguranţă publică în perioada sărbătorilor Pascale şi de Ziua municipiului Giurgiu – Sfântul Mare Mucenic Gheorghe. Anunţul a fost făcut tot joi, 17 aprilie, de cei de la Jandarmeria Giurgiu, printr-un comunicat de presă._DSC0014

„Pentru ca activităţile să se desfăşoare într-un climat de normalitate, în perioada 18-23.04.2014 jandarmii vor acţiona în echipe mobile, patrule pedestre de ordine publică, dispozitive de pază şi protecţie, patrule auto şi echipe operative de intervenţie şi prevenire a faptelor antisociale. În noaptea de Înviere jandarmii vor asigura ordinea şi siguranţa publică la Catedrala Episcopală „Adormirea Maicii Domnului” şi la bisericile „Buna Vestire”, „Sfântul Nicolae” şi „Eroilor” începând cu ora 22.00. Măsuri de ordine publică vor fi adoptate şi la mânăstirea Comana şi bisericile din localităţile Bolintin Vale, Ghimpaţi,  Mihăileşti, Clejani şi Letca Nouă”, este precizat în comunicatul celor de la Jandarmeria Giurgiu.

C.S.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!