Sport

Amenzi usturătoare pentru doi suporteri, după meciul Astra – Petrolul

ciocniri meciCei de la Jandarmeria Giurgiu au anunţat joi, 17 aprilie, că doi tineri, de 24, respectiv, 31 de ani, s-au ales cu amenzi usturătoare după ce, în prima repriză a partidei au provocat scandal în sectorul rezervat galeriei echipei oaspete şi au aruncat cu un gard metalic în direcţia forţelor de ordine.
Cei doi suporteri din Ploieşti au fost sancţionaţi cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare, fiindu-le aplicată şi sancţiunea contravenţională complementară de interzicere a accesului la astfel de competiţii pe o perioadă de 1 an, pentru săvârşirea următoarelor fapte prevăzute de Legea nr. 4/2008, cu modificările şi completările ulterioare:  aruncarea asupra forţelor de ordine cu obiecte de orice fel; provocarea sau participarea la scandal în incinta arenei sportive; escaladarea gardurilor interioare de separare a sectoarelor”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Giurgiu
Partida de fotbal dintre Astra Giurgiu şi Petrolul Ploieşti s-a disputat miercuri, 16 aprilie, pe stadionul municipal „Marin Anastasovici”. Peste 250 de jandarmi au asigurat măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării acestui meci.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!