Actualitate

A fost un week-end plin pentru ISU Giurgiu

În perioada 09.02.2018 –12.02.2018,  subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 37 situații de urgență, astfel:
– 33 intervenții  ale  Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost:hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme.
-1 intervenţie- accident rutier- localitatea Mihăileşti;
-1 misiune asigurare măsuri PSI meci de fotbal stadionul “Marin Anastasovici”- municipiul Giurgiu; -1 intervenţie sprijin SAJ- municipiul Giurgiu;
-1 intervenţie deblocare persoane – municipiul Giurgiu.
În data de 09.02.2018, ora 08: 56,  I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Mihăileşti în cazul producerii unui accident rutier. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă şi un elicopter SMURD. În urma impactului a rezultat o victimă neîncarcerată, conştientă, căreia i s-a acordat primul ajutor şi ulterior a fost predată elicopterului SMURD.
În data de 09.02.2018, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu pentru transportul unei persoane supraponderale de la domiciliul acesteia la UPU Giurgiu.
În data de 12.02.2018, ora 04: 19,  I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu pentru deblocarea uşilor unui ascensor şi evacuarea unui bărbat, în vârstă de 52 de ani rămas blocat în interiorul liftului.
Echipajele subunităților din cadrul ISU “Vlașca” Giurgiu au executat o recunoaștere în teren având ca scop pregătirea personalului în vederea cunoașterii riscurilor asociate  obiectivelor din raioanele de intervenție, precum și educarea și instruirea utilizatorilor asupra modului de acțiune în cazul producerii unor situații de urgență.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!