Actualitate

ANL-urile de pe Petre Ghelmez, tot mai aproape de o groapă de gunoi

gunoaie anl

Deşi, în urmă cu circa o lună, autorităţile promiteau că vor astupa şi acoperi groapa rămasă după demolarea fostul sediu al unei bănci, pe care îşi propuneau să o transforme într-un parc, nimic nu s-a schimbat pe strada Petre Ghelmez. Dimpotrivă, lucrurile stau şi mai rău.

Aşa se face că acum parcarea din apropierea acestei gropi este aproape plină cu grămezile de moloz aduse atât de autorităţi, cât şi de oamenii din cartier, moloz care, teoretic, ar trebui să fie folosit pentru umplerea gropii. Asta nu ar fi o problemă care să deranjeze, însă, pe lângă moloz, grămezile de gunoi cresc văzând cu ochii.

Parcă plăcuţele montate aici, prin care oamenii sunt avertizaţi că vor fi amendaţi dacă aruncă gunoiul i-ar impulsiona să aducă şi mai multe gunoaie, aşa că acum zona este împânzită de tot felul de resturi menajere, dar şi de leşuri de animale, mirosul degajat fiind insuportabil, mai ales în ultimele zile, când temperaturile au crescut considerabil.

Se pare, însă, că, în afara oamenilor care locuiesc în blocurile din această zonă, situaţia de aici nu deranjează pe nimeni, iar autorităţile consideră, probabil, că montarea acelor plăcuţe este mai mult decât suficientă pentru rezolvarea problemei.

Din câte se vede, însă, nu este deloc aşa, pentru că nimeni nu pare a se sinchisi de avertismentele de pe aceste plăcuţe. În aceste condiţii, probabil că, până la urmă, groapa de lângă ANL-uri nici nu va mai trebui umplută cu moloz, fiind de ajuns gunoiul aruncat aici, din ce în ce mai mult, pe zi ce trece.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!