La zi

Angajatele Consiliului Judeţean au trimis înapoi lui Cristoi şi Anton felicitările de 1 Martie

Mulţumim, dar nu avem nevoie de urările dumneavoastră! Acesta este, pe scurt, mesajul transmis de femeile din Consiliul Judeţean, prefectului Robert Cristoi şi liderului PDL Giurgiu, Marin Anton, după ce au primit acasă o felicitare în care cei doi le doresc giurgiuvenilor un „1 Martie plin de bucurie”.

 „Vă adresăm mulţumirile noastre pentru felicitările primite cu ocazia zilei de 1 Martie, dar considerăm necesar să vă refuzăm respectuos gestul, deoarece nu dorim să abuzăm de bunătatea dumneavoastră şi să vă lăsam ocazia de a oferi această plăcere şi altor femei din Giurgiu, considerând suficient darul pe care ni l-aţi oferit cu ocazia suspendării bugetului de venituri şi cheltuieli al judeţului Giurgiu, care, printre altele, înseamnă şi o perioadă fără salarii”. Acesta este, integral, textul mesajului semnat de zeci de femei din aparatul propriu al Consiliului Judeţean, pe care doamnele şi domnişoarele din instituţia amintită l-au ataşat la felicitările primite de la Robert Cristoi şi Marin Anton, cartoane pe care le vor retrimite expeditorilor.

Femeile din CJ consideră mai mult decât batjocoritoare urarea celor doi, având în vedere că din cauza atacării în contencios administrativ a bugetului propriu al Consiliului, au rămas fără salarii.

„1 Martie, pentru salariatele Consiliului Judeţean şi pentru cele din instituţiile subordonate, nu poate să aibă vreo semnificaţie de bucurie sau fericire. Aşadar, în concluzie, cu mulţumiri şi cu toate cele bune, am decis să returnăm aceste felicitări. Fiecare om are o familie, copii de întreţinut, nu îşi doreşte nimeni să fie implicat în niciun război politic, dacă omul îşi face datoria la locul de muncă, aşteaptă să îşi primească leafa”, ne-a spus şeful Serviciului Buget-Finanţe din cadrul CJ Giurgiu, Florentina Stănculescu.

Cu precizări pe această temă a venit şi directorul Direcţiei Juridice a Consiliului Judeţean, Lavinia Crişu, în contextul procesului avut cu Instituţia Prefectului în cazul bugetului.

„Şi ca o dovadă a bunei credinţe a dumnealor, a faptului că sunt respectuoşi şi binevoitori şi ne urează într-adevăr un martie plin de bucurie, niciun reprezentant al Prefecturii nu s-a prezentat când a avut loc un prim termen în procesul de atacare a bugetului, ce-i drept pentru preschimbarea de termen pe care noi am cerut-o. Măcar din consideraţie puteau să se prezinte la acest termen şi să-şi spună opinia, însă cei de la Prefectură nu au făcut acest lucru”, a specificat Carmen Crişu.

Salariatele Consiliului Judeţean au depus deja la registratura Prefecturii mesajul către Robert Cristoi, iar pe cel pentru Marin Anton îl vor trimite chiar la Ministerul Mediului, unde liderul PDL Giurgiu este ministru secretar de stat.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!