Politic

Antonescu revine şi promite dezvaluiri incendiare despre Ponta şi "gaşca de penali"!

ponta antonescu

Crin Antonescu se întoarce în viaţa publică. Evenimentul a fost confirmat joi chiar de Klaus Iohannis în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Cluj-Napoca.

Însă Antonescu nu se va întoarce pur şi simplu. Va face dezvăluiri incendiare despre formarea şi furtul USL de către gaşca de penali din jurul lui Victor Ponta. S-a întrebat oare cineva cine ar fi fost astăzi Victor Ponta dacă Antonescu n-ar fi fost de acord să fondeze USL? Ce a făcut Ponta, uşor-uşor, după ce i-a furat zestrea de voturi? Şi-a bătut joc de el. Mai mult decât atât, duminică seara a avut aroganţa să-l sune şi să-i propună să-l sprijine pe el în campania pentru turul 2. Vom avea ce vedea şi ce auzi din partea lui Antonescu în următoarele zile. Noi cam ştim ce. Însă noi nu suntem Victor Ponta…

Iohannis dezvăluie: Am avut un schimb de mesaje cu Crin Antonescu
Klaus Iohannis a dezvăluit că a avut un schimb de mesaje cu fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu, iar acesta îl susţine.

„Astăzi am avut un schimb de mesaje cu domnul Antonescu. Cred că lucrurile sunt foarte simple. Domnul Crin Antonescu s-a implicat întotdeauna pentru o politică curată, liberală, o politică a prosperităţii. Nu cred că în campanie e temă dacă am vorbit cu Crin Antonesc. Oamenii trebuie să aleagă ce vor şi cred că oferta mea conţine o politică curată, liberală. Cu siguranţă domnul Antonescu mă susţine şi mă votează. Cum va face acest lucru, o să vă explice domnia sa cu proxima ocazie”, a declarat Iohannis.

www.comisarul.ro

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!