Sport

Antrenorul Astrei, mulţumit de cantonamentul din Turcia

Valentin Sinescu, antrenorul echipei de fotbal FC Astra Giurgiu s-a declarat mulţumit de stagiul de pregătire din Turcia. Acesta a vorbit despre campania de transferări dar şi despre jucătorii convocaţi la echipa naţională de selecţionerul Victor Piţurcă.

Condiţiile de pregătire superioare celor din ţară, timpul frumos şi readaptarea la efort a jucătorilor au transformat cantonamentul din Antalya în unul foarte bun în opinia antrenorului Valentin Sinescu.

Acesta susţine că deşi la un moment dat au fost câteva probleme de ordin medical, ele au fost remediate iar întreg lotul de jucători este valid.

Valentin Sinescu afirmă că echipa sa este pe o pantă ascendentă şi că trebuie să valorifice fiecare zi de antrenament pentru a prinde a doua parte a sezonului într-o formă excelentă.

Conform aceleiaşi surse, în ciuda ofertelor care au curs pentru astrali, niciun titular nu va părăsi formaţia, iar la capitolul achiziţii pe lângă Ungurean, Giurgiu şi Bruno Coutinho va mai veni un jucător.

Tehnicianul Astrei a vorbit şi despre jucătorii convocaţi la echipa naţională, Victor Piţurcă păstrându-i pentru amicalul cu Australia pe Silviu Lung şi Valerică Găman.

Până la începerea campionatului, programată la 2 martie, Astra Giurgiu va mai efectua un cantonament în Spania, la Murcia, în perioada 8-23 februarie, acolo unde va disputa cinci jocuri de verificare.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!