Actualitate

Anunţată „cu surle şi trâmbiţe”, mare întâlnire a şefilor de la IMM-uri cu potenţialii tineri investitori din Giurgiu s-a dovedit a fi a altă acţiune inutilă…

imm-31 „Sprijim tinerii să îşi deschidă afaceri, îi învăţăm şi îi îndrumăm” – asta ne tot spun reprezentanţii unei instituţii din Ploieşti care, brusc, a prins mare drag de Giurgiu. Atât de drag, că s-au pus pe treabă şi au organizat o mare acţiune la Giurgiu, în care ar fi trebuit să se întâlnească chiar cu tineri întreprinzători.

Anunţată cu surle şi trâmbiţe de vreo săptămână încoace, marea acţiune organizată de ceea ce pompos ce cheamă Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici şi Mijlocii Ploieşti s-a dovediat a fi încă una din lungul şir al acţiunilor sterile şi fără vreo finalitae concretă. În faţa unei săli pe trei sferturi goală, puţinele scaune pe care era cineva fiind ocupate de tineri din mai multe partide politice giurgiuvene, care primiseră sarcină să participe, organizatorii au început o serie de discursuri, la fel de sterile şi fără rezultat ca toată acţiunea.

Şi tot aşa a continuat acţiunea organizată, în colaborare cu Primăria Giurgiu, la Ateneul Nicolae Bălănescu. E adevărat că tinerii care au venit, totuşi, aici, au avut ocazia de a afla o mulţime de noutăţi despre Giurgiu, ca de exemplu faptul că este aproape de Capitală şi este port la Dunăre, ori că este un judeţ agrar. Sigur, au mai avut ocazia să audă şi un nesfărşit şir de cifre şi statisitici şi… cam atât. De altfel, interesul lor pentru această acţiune era vădit, cu toţii fiind numai ochi şi urechi. Acelaşi interes l-a arătat şi ministrul delegat pentru IMM-uri, care, deşi fusese anunţat ca oaspete de seamă, n-a onorat cu prezenţa oraşul nostru, trimiţându-şi un secretar de stat.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!