Social

„Gestul tău contează” este denumirea campaniei privind donarea de sânge ce se va derula la Giurgiu miercuri, 19 iunie

donare sangeŞtim cu toţii câtă nevoie este de sânge pentru pacienţi aflaţi în situaţii limită! Conducerea Partidului Poporului Filiala Giurgiu a decis să vină în ajutorul spitalelor şi va organiza o campanie umanitară privind donarea de sânge, la iniţiativa unui parlamentar de Giurgiu.

„Gestul tău contează” este o campanie umanitară ce va avea loc miercuri, 19 iunie, la iniţiativa preşedintelui PP-DD Giurgiu, deputatul Liliana Ciobanu, în colaborare cu Asociația „Implică-te pentru Viitor”. Cei de la PPDD atrag astfel atenţia asupra importanţei acţiunilor de donare de sânge, iar participarea giurgiuvenilor care vor să vină în ajutorul celor aflaţi în suferință ar fi binevenită, spun ei.

 „Trebuie să ne gândim că sângele nu poate fi cumpărat, nu poate fi produs și nu poate fi obținut decât prin bunăvoința celui de lângă noi. Știm cu toții că în fiecare clipă în diverse locuri din țară se întâmplă evenimente neprevăzute. Un părinte așteaptă ca fiul să îi fie operat pe cord deschis, iar un altul ca bebelușului său să i se facă o transfuzie de sânge. Nu trebuie să rămânem indiferenți la tragediile din jurul nostru! Necazurile sunt neprevăzute şi oricând putem fi oricare dintre noi în situaţii-limită, în care avem nevoie de o mână de ajutor sau de o cantitate de sânge”, a motivat acţiunea deputatul Liliana Ciobanu, într-un comunicat de presă.

Giurgiuvenii care vor să se alăture acestei inițiative trebuie să știe că donarea de sânge este un lucru ușor și sigur. Donatorul nu trebuie să prezinte afecțiuni precum boli de piele, sechele pulmonare, operație de ulcer. Intervalul de timp între două donări de sânge nu poate fi mai mic de 60 de zile.

Acțiunea se va desfășura miercuri 19 iunie, iar cei care vor să se alăture acestei inițiative sunt așteptați la sediul Biroului Parlamentar al deputatului PP-DD Liliana Ciobanu, din strada Mircea cel Bătrân, nr.24, Aleea Pietonală.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!