Sport

FC Bolintin dispută miercuri după amiază barajul de promovare în Liga a III-a

fc bolintin malu spart1Meci important petnru fotbalul giurgiuvean. FC Bolintin, campioana judeţului, evoluează contra campioanei judeţului Argeş, Atletic Bradu, în meciul de baraj pentru promovarea în liga a III-a. Meciul va avea loc miercuri, pe Stadionul Municipal din Roşiorii de Vede, cu începere de la ora 17.30.  În cazul unei victorii, Bolintinul va avea din nou echipă în liga a treia după opt ani.

Meciul sezonului pentru FC Bolintin va avea loc miercuri, la Roşiorii de Vede. Adversara formaţiei giurgiuvene este Atletic Bradu, campioana judeţului Argeş, o mare necunoscută pentru antrenorul Adrian Neagu.

Chiar dacă Atletic Bradu este creditată drept favorită, giurgiuvenii spun că-şi vor juca şansa până la capăt.

La rândul său, preşedintele AJF Giurgiu, Viorel Leşeanu, anticipează un meci echilibrat din care cei din Bolintin pot ieşi chiar învingători.

În ultimele două sezoane, Rapid Clejani şi Avântul Floreşti, campioanele judeţului din 2011 respectiv 2012 au reuşit să se impună în barajul de promovare. Rapid Clejani a trecut de campioana Bucureştiului, Metaloglobus, în timp ce Avântul Floreşti a trecut de campioana Teleormanului, Pamimai Videle.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!