Actualitate

Deşi au fost premiaţi la olimpiade naţionale, trei elevi giurgiuveni au fost „omişi” de Inspectorat pentru premierea de la Consiliul Judeţean

consiliul-judetean1Ar fi trebuit să fie o şedinţă festivă, în care elevii olimpici şi profesorii lor să fie recompensaţi pentru rezultatele muncii lor. Din păcate, şedinţa Consiliului Judeţean a înregistrat un moment delicat: trei elevi giurgiuveni care obţinuseră premii la olimpiadele naţionale şi erau prezenţi în sală nu şi-au auzit numele, din cauza listelor făcute de Inspectoratul Şcolar.

Sala de şedinţe a Consiliului Judeţan s-a dovedit neîncăpătorre pentru numărul mare al elevilor giurgiuveni care s-au întors cu premii de la olimpiadele şi concursurile naţionale şi al profesorilor care i-au pregătit. În semn de recunoştinţă şi respect pentru munca lor, consilierii judeţeni i-au premiat cu diverse sume de bani, în funcţie de premiile obţinute. Evident, toţi au primit felicitări.

A urmat premierea propriu-zisă a elevilor şi profesorilor lor, moment în care consilierii judeţeni s-au văzut puşi într-o situaţie cel puţin delicată. Şi asta nu din vina lor, ci a reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar. Despre ce este vorba? Deşi au fost chemaţi la această ceremonie şi au obţint premii la olimpiade, trei elevi nu s-au regăsit pe listele întocmite de Inspectoratul Şcolar.

Problema a fost rezolvată pe loc, pentru că în aceeaşi şedinţă, pe ordinea de zi a fost inclus un punct prin care se aproba şi premirea elevilor şi profesorilor omişi de Inspectorat, astfel că acum toţi olimpicii giurgiuveni primesc premiile acordate de Consiliul judeţean.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!