Actualitate

Argeşul şi-a luat "tributul": un bărbat de 34 de ani, găsit după trei zile de căutări disperate

scaf

Aproape că nu e vară în care autorităţile să nu anunţe tragedii ca cea petrecută în week-endul ce a trecut, în apropiere de Gostinari. Este vorba despre cazuri de înec, care, din păcate, par a nu se mai termina.

Un astfel de caz a fost semnalat sâmbătă, în apropiere de Gostinari, pe Argeş, unde un bărbat de 34 de ani, din Vărăşti, venit cu familia la scăldat, s-a avântat în apele învolburate, care l-au înghiit rapid. Din fericire, copilul, pe care bărbatul înecat îl purta, se pare, pe umeri, a fost salvat de membrii familiei şi de prietenii cu care victima venise la scăldat, însă pentru bărbat nu s-a putut face nimic.

Au fost anunţate, evident, autorităţile, iar la faţa locului au venit pompierii de la Garda Colibaşi. Aproape trei zile le-a luat acestora până au găsit trupul fără viaţă al bărbatului. Mai exact, acesta a fost găsit de-abia luni, în jurul orei 14, la circa 10 kilometri distanţă de locul în care fusese văzut ultima oară, trupul acestuia fiind descoperit blocat între nişte tuburi de beton.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!