Sport

Astra debutează în noua ediţie a Cupei României contra formaţiei de ligă secundă ACS Berceni

cupa romanieiAntrenorul Astrei Giurgiu, Daniel Isăilă, nu va trata cu superficialitate Cupa României. Acesta vrea ca formaţia pe care-o pregăteşte să joace finala sau măcar să egaleze performanţa din ediţia trecută, semifinalele competiţiei. Până în finală mai este drum lung, în faza şaisprezecimilor giurgiuvenii urmând să înâlnească formaţia de ligă secundă ACS Berceni.

Astra Giurgiu a fost cap de serie la tragerea la sorţi pentru şaisprezecimile Cupei României care a avut loc luni după-amiază la Casa Fotbalului.

Astralii vor întâlni ACS Berceni pe teren propriu, echipă nou promovată în liga secundă de fotbal.

Cu toate că adversarul este unul modest, antrenorul Daniel Isăilă crede că aceştia vor fi motivaţi şi de accea nu trebuie subestimaţi

Cupa României reprezintă o competiţie importantă pentru Astra Giurgiu, Daniel Isăilă declarând că obiectivul formaţiei este finala sau măcar calificarea în faza semifinalelor.

În ediţia precedentă a Cupei, Astra Giurgiu a fost la un pas de calificarea în marea finală. „Alb-negrii” au fost eliminaţi de CFR Cluj după 0-0 în deplasare şi 0-2 pe teren propriu.

Meciul cu ACS Berceni va avea loc cel mai probabil joi, 26 septembrie, deoarece luni giurgiuvenii evoluează în etapa a VIII-a a Ligii I contra Ceahlăului Piatra Neamţ.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!