Sport

Astra Giurgiu a rămas fără preşedinte. Dinu Gheorghe şi-a dat demisia!

Dinu Gheorghe a plecat de la Astra / Foto: Daniel Grecu - Informaţia de Giurgiu
Dinu Gheorghe a plecat de la Astra / Foto: Daniel Grecu – Informaţia de Giurgiu

Dinu Gheorghe nu mai este începând de luni seară preşedintele Astrei Giurgiu. Conducătorul vicecampioanei şi-a dat demisia, aceasta fiindu-i acceptată şi de patronul Ioan Niculae.

La mai puţin de-o lună după plecarea lui Daniel Isăilă, iată că o altă persoană importantă din echipa care a adus Astrei singurele trofee din istorie (Cupa şi Supercupa României) a părăsit „corabia”.

Este vorba despre Dinu Gheorghe (62 de ani) care a decis luni să renunţe la funcţia de preşedinte executiv al Astrei Giurgiu.

„E o zi mai tristă pentru mine. Azi am avut o discuţie cu domnul Niculae şi la o dorinţă mai expresă l-am rugat să înţeleagă şi am încheiat colaborarea. Eu am considerat că e mai bine aşa. Clubul, echipa, aveau nevoie de o schimbare. Am stat, am analizat mai bine lucrurile şi am ajuns la decizia asta” a spus Dinu Gheorghe la DigiSport.

Chiar dacă nu a recunoscut, cel mai probabil unul dintre motivele care l-au determinat pe Dinu Gheorghe să ia această decizie a fost legat şi de atacurile venite din partea lui Ioan Niculae.

Acesta din urmă n-a ratat ocazia de a-l critica pe fostul preşedinte executiv după fiecare meci al giurgiuvenilor din ultima perioadă.

N-a mai luat loc pe banca tehnică

Un alt element care a anunţat această ruptură se pare că a fost şi atitudinea faţă de noul staff al clubului. Dacă până la înlocuirea lui Daniel Isăilă preşedintele Astrei lua loc pe banca tehnică, lucrurile s-au schimbat după venirea lui Oleg Protasov.

Sâmbătă, la meciul cu Ceahlăul, Dinu Gheorghe a luat loc în loja stadionului „Marin Anastasovici”.

Dinu Gheorghe a venit la Astra în urmă cu doi ani şi jumătate.

Cele mai mari şanse pentru preluarea funcţiei le are Petre Buduru, actualmente preşedinte al Comitetului Director.

Bogdan Vladu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!