Sport

Astra Giurgiu rămâne pe locul doi în clasamentul Ligii I de fotbal după victoria de sâmbătă cu FC Braşov (scor 3-0)

Valentin Sinescu poate răsufla uşurat după meciul cu FC Braşov. Elevii săi au făcut uitat semieşecul de la Severin, printr-o evoluţie concludentă în urma căreia au rezultat trei goluri.

De partea cealaltă, tridentul ofensiv Păun – Buga – Batin nu i-au creat mari probleme lui Silviu Lung, niciunul dintre ei neprinzând finalul partidei în teren.

Scorul a fost deschis în minutul 20 de Constantin Budescu, acesta executând magistral o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri lateral stânga care a făcut inutil plonjonul lui Marinescu. A fost cel de-al optulea gol reuşit de  atacantul Astrei în acest sezon.

Gazdele nu s-au retras după deschiderea scorului, ratând un penalti în minutul 34 prin Tembo care a şutat în bară.

Japonezul Takayuki Seto a dublat totuşţi avantajul Astrei în minutul 40, reluând imparabil cu capul centrarea lui Junior Morais după un corner executat scurt de Tembo.

Chiar dacă oaspeţii au mai echilibrat jocul după pauză, tot giurgiuvenii au fost mai periculoşi, Kehinde Fatai stabilind scorul final cu o reluare spectaculoasă după cornerul executat de Budescu.

Patronul Astrei, Ioan Niculae, s-a declarat mulţumit de scor, însă a menţionat că echipa nu joacă fotbalul pe care-l doreşte. Acesta a afirmat că o eventuală calificare a echipei sale în Cupele Europene, l-ar obliga să facă achiziţii de marcă.

În urma victoriei de sâmbătă, Astra Giurgiu se menţine pe locul secund în clasamentul Ligii I cu 44 de puncte, cu 12 mai puţine decât liderul Steaua Bucureşti.

Următorul meci al astralilor va avea loc pe 15 martie, în deplasare, contra Concordiei Chiajna

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!