Sport

Astra Giurgiu se impune la Chiajna şi rămâne pe doi în clasamentul Ligii I

Astra Giurgiu se menţine pe locul secund în clasamentul Ligii I de fotbal şi după cea de-a douăzeci şi treia rundă. Fotbaliştii antrenaţi de Valentin Sinescu au obţinut prima victorie în deplasare din 2012, la Chiajna.

Ilfovenii au controlat prima repriză, reuşind câteva acţiuni importante de atac însă Lung a fost la înălţime. Registrul s-a schimbat în actul secund, atunci când au venit şi golurile.

Mai întâi Fatai a ratat o lovitură de la unsprezece metri, în minutul 48. Şapte minute mai târziu, Alexandru Tudor a indicat din nou punctul cu var şi eliminare pentru Sonrin Ghionea care a respins mingea cu mâna de pe linia porţii. A executat şi transformat Tembo, fotbalistul care ratase un penalti în partida cu FC Braşov.

Cu un om mai puţin, ilfovenii n-au mai emis pretenţii, căpitanul Valerică Găman închizând tabela în minutul 65 la o acţiune prelungită de atac a oaspeţilor.

Următoarea partidă a celor de la Astra Giurgiu va avea loc pe 30 martie, tot în deplasare, contra formaţiei Dinamo Bucureşti, până atunci Liga I luând o pauză de douăsprezece zile datorită partidelor echipei naţionale din preliminariile Campionatului Mondial.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!