Sport

Astra în semifinalele Cupei

Fatai ar fi trebuit să închidă sfertul de finală de joi seară în minutul 52. Era deja 2-0 pentru Astra în Giuleşti, după ce Budescu şi acelaşi Fatai înscriseseră la începutul fiecărei reprize. Evident, un al treilea gol ar fi fost fatal gazdelor, şi aşa ameninţate de Copos cu… scufundarea planetei.

Până la un punct, aşadar, scenariul a fost asemănător meciului din campionat, când giurgiuvenii s-au impus fără drept de apel. Acum însă, pentru că atacantul nigerian, după cum aminteam mai sus, a ratat neverosimil scorul de forfait, jocul s-a întors.

Tribunele vişinii au fost readuse la viaţă de golul lui Oros din minutul 65, egalarea survenind după autogolul lui Bărboianu – zece minute mai târziu -, în opinia noastră faultat în prealabil. Astra nu a căzut mental, dovedind încă odată că este o echipă grea a campionatului, iar în prelungiri, mai exact în minutul 110, a dat lovitura prin Mureşan.

Şi pentru că la noi e ca la nimeni, semifinalele, după cum a fost de curând stabilit, se vor disputa pe 12 decembrie 2012 – turul, şi de-abia pe 17 aprilie 2013 – returul. Astra va da piept cu campioana en-titre, CFR Cluj, în timp ce Oţelul Galaţi, campioana din 2011, va încerca să le strice sărbătoarea prahovenilor de la Petrolul, după cum se ştie, finala competiţiei urmând a se disputa pe ”Ilie Oană” din Ploieşti.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!