Actualitate

ATENȚIE MARE CU VIZELE DE FLOTANT!

iepuresti de vanzareAM PRIMIT LA REDACŢIE SESIZĂRI DE LA MAI MULȚI OAMENI DIN JUDEȚ CU PRIVIRE LA FAPTUL CĂ ELIBERAREA VIZELOR DE FLOTANT A AJUNS UN FENOMEN GREU DE STĂPÂNIT. LA IEPUREȘTI SE PARE CĂ AU FOST APLICATE APROXIMATIV TREI SUTE DE VIZE DE FLOTANT, IAR LA LETCA NOUĂ PESTE 200, ÎN TIMP CE OAMENILOR ÎNDREPTĂȚIȚI SĂ-ȘI PRESCHIMBE ACTELE DE IDENTITATE, ADEVERINȚELE LI SE ELIBEREAZĂ CU ÎNTÂRZIERE DE CĂTRE PRIMAR.

Mai mulți oameni ne-au sesizat faptul că la Iepurești s-au întocmit numeroase  vize de flotant, chiar și la case părăsite sau locuințe care sunt puse la vânzare. După cum puteți observa și în imagini pe porțile locuințelor respective sunt puse lacate și casele abia se mai văd de iarba deasă și înaltă.

Cu alte cuvinte, nici vorbă de persoane care să locuiască în asemenea condiții.

În acest sens, Ministerul Afacerilor Interne prin Direcția Generală de Evidență a persoanelor și Serviciul Public Comunitar Județean de Evidență a Persoanelor a dat o dispoziție comună privind verificarea persoanelor care și-au stabilit reședința într-o altă localitate decât cea de domiciliu.

Totodată, dispoziția mai prevedea și atragerea atenției lucrătorilor de evidență a persoanelor cu privire la soluționarea cererilor pentru eliberarea actelor de identitate și înscrierea mențiunii de reședință, în strictă conformitate cu prevederile actelor normative în vigoare, pentru a evita o eventuală tragere la raspundere penală.

În acest sens, au fost desfășurate activități pentru verificarea cetățenilor care și-au stabilit reședința într-o altă localitate decât cea de domiciliu, mai mult de două persoane la aceeași adresă.

De asemenea, polițiștii de ordine publică, vor efectua verificări punctuale, în teren, la adresele la care și-au stabilit reședința persoanele în cauză, în vederea stabilirii unor eventuale încălcări a prevederilor legale în vigoare.

Aşadar, aviz amatorilor… de vize!

InfoPress

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!