La zi

Autorităţile centrale, “mirate” de iarnă

“După 22 de ani de democraţie, descoperim iarna”, a spus purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Muscalu, referindu-se la autorităţile centrale în conferinţa de presă a partidului pe care îl reprezintă, vineri, 3 februarie. Liberalul a mai declarat că, fără intervenţia promptă a Consiliului Judeţean Giurgiu, situaţia de pe DN 5 de acum două spătămâni ar fi fost rezolvată mult mai greu şi cu consecinţe mult mai grave. Deşi suntem în plină iarnă, autorităţile centrale au rămas, se pare, “mirate” de ninsoare şi viscol şi au reacţionat în consecinţă, adică ineficient şi dezorganizat.

Muscalu a mai făcut referire la acţiunile Guvernului din această perioadă şi la protestele de stradă: “Sunt încântat că spiritul din Piaţa Universităţii a cuprins toată ţara. Concetăţenii noştri îşi doresc ca agenda publică să fie stabilită prin dialog social, nu ca până acum, când dictatul şi pumnul în gură au fost metodele PDL-ului şi ale preşedintelui Băsescu.” Ionel Muscalu a făcut o serie de precizări pe tema semnării acordului comercial împotriva contrafacerii, cunoscut sub numele de ACTA, şi a spus că europarlamentarii PNL iau atitudine. “Utilizatorii de internet sunt grav afectaţi de acest acord, în timp ce pe unii reprezentanţi ai puterii îi supără accesul liber la internet”, a concluzionat Muscalu. Purtătorul de cuvânt al PNL Giurgiu a prezentat jurnaliştilor, în conferinţa de presă, facturile şi chitanţele care demonstrau plata autocarelor cu care giurgiuvenii s-au deplasat la protestul USL din Capitală, precizând că declaraţiile lui Marin Anton rămân simple fabulaţii.

Muscalu a adus în discuţie şi situaţia beneficiarilor de ajutor social, obligaţi de ministrul Sulfina Barbu să îşi plătească impozitele, deşi au venituri cu care de-abia supravieţuiesc.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!