Social

Barmani, ospătari şi manageri de restaurant – posturi oferite de angajatorii germani prin reţeaua EURES

germÎn timp ce agenţii economici locali oferă 130 de locuri de muncă, angajatorii din Germania pun la bătaie, prin reţeaua EURES, 145 de joburi sezoniere. Acestea se adresează românilor ce au calificare în domeniul hotelier-gastronomic.

Mai exact, angajatorii germani caută 30 de barmani, 60 de ospătari, 45 de bucătari şi 10 manageri de restaurant a-la-carte. Pentru ocuparea posturilor de barman, ospătar şi bucătar, se solicită persoane cu calificare profesională încheiata, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune sau foarte bune de limbă germană, în timp ce pentru posturile de manager restaurant a-la-carte este necesară, în plus, şi cunoaşterea limbii engleze. Angajarea se face pe o perioadă de 6 luni, începând cu luna octombrie 2013, respectiv aprilie 2014, în funcţie de angajator. Salariul oferit este de 1500 – 2000 euro brut/lună pentru ospatar, 1850 – 1950 euro brut/lună pentru barman şi 1500 – 2100 euro brut/lună (în funcţie de calificare şi experienţă profesională) pentru bucătar. Timpul de lucru este de 40 – 45,5 ore/săptămână, se lucrează în weekend şi de sărbătorile legale. Giurgiuvenii interesaţi de aceste locuri de muncă trebuie să ştie că angajatorii germani vor organiza o selecţie, în zilele de 5 şi 6 septembrie, la Sibiu. Pentru a ajunge acolo, însă cei interesaţi trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu, unde vor fi înregistraţo în baza de date pentru munca în străinătate.

Oferta locurilor de muncă este publicată şi pe site-ul EURES al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă – www.eures.anofm.ro.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!