Politic

Biroul Politic Naţional a validat alegerile organizaţiei judeţene a PNL Giurgiu care au avut loc pe 29 iulie

mustateaAlegerile europarlamentate, alegerile prezidenţiale şi referendumul pentru modificarea Constituţiei sunt cele trei evenimente politice majore de anul viitor. Noua conducere a PNL Giurgiu vrea ca organizaţia judeţeană să obţină cele mai bune rezultate drept pentru care vineri după-amiază a fost organizată o primă şedinţă a Biroului Teritorial Judeţean în care să se pună la cale o strategie câştigătoare.

Preşedintele PNL Giurgiu Vasile Mustăţea a confirmat această întâlnire declarând că Biroul Politic Naţional a validat miercuri alegerile organizaţiei judeţene.

Obiectivul noii conduceri pentru anul electoral 2014 este clasarea pe locul 3 la nivel naţional în privinţa rezultatelor. De asemenea, Vasile Mustăţea nu s-a ferit să critice rezultatele slabe obţinute în 2009 de organizaţia PNL Giurgiu la europarlamentare, atunci când a obţinut locul 3 în judeţ şi locul 24 la nivel naţional între organizaţiile liberale.

Preşedintele PNL Giurgiu a subliniat încă o dată importanţa Uniunii Social Liberale, afirmând că va colabora foarte bine cu partnerii de la PSD Giurgiu şi că nu mai doreşte niciun fel de tensiune în cadrul Uniunii, eventualele nemulţumiri să fie soluţionate din faşă de delegaţiile celor două organizaţii.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!