Actualitate Sport

Buni de play-off!

Brigada „3B” – Budescu, Belu, Buş a lovit pentru a opta victorie consecutivă a echipei noastre în liga I, elevii lui marius Şumudică depăşindu-şi vechile recorduri, lunis eară, în faţa a peste 3000 de spectatori mulţumiţi de spectacolul oferit, Astra impunându-se la scor de neprezentare cu FC Botoşani.

Şi totuşi, nu a fost un meci facil, oaspeţii având o replică foarte bună, până la pauză, „execuţiile de generic” ale lui Budescu (lovitură liberă cu mingea „plasată” la rădăcina barei), Belu (şut în cross, de la peste 20 de metri) şi Buş (execuţie plasată din careul mare) – ultimii doi cu primele lor goluri în tricoul echipei noastre, ducând echipa noastră pe locul 3 la finalul sezonului regulat, cu 44 de puncte acumulate.
Vom porni aşadar în play-off, cu o „zestre” de 22 de puncte, rpima adversară a „astriştilor” fiind, la Giurgiu, CSU Craiova!
Începe un nou campionat, iar Astra pare a fi pregătită de derbiurile care vor  urma!
Astra Giurgiu – FC Botoşani 3 – 0 (0-0)
Stadion: “Marin Anastasovici”. Spectatori: circa 3500.Au marcat: Budescu (55),  Belu-Iordache (76), Bus (85)
Astra: Lung – Geraldo, Săpunaru, Piţian (34.A.Ioniţă) – Belu, Seto, Boubacar, Teixeira (80 Florea) , Stan – Budescu, D. Niculae (60 Buş). Antrenor: Marius Şumudică.
FC Botoşani: Cobrea – Patache, Tincu, Burcă, Muşat – Vaşvari, Cucu – Roman (Golofca ’32/Herghelegiu ’83), Moruţan (Fulop ’65), Buş – Kuku. Antrenor: Leo Grozavu
Cartonaşe galbene: Tincu ’26, Cucu ’75, Fulop ’82
Au arbitrat: Marcel Bîrsan (Bucureşti) –  Ovidiu Artene (Vaslui) şi Dragoş Mihai Iliescu (Craiova)
Observatori : Cristian Nica (Ploieşti) şi Bogdan Buhuş (Vaslui).
Sursa: site/ul oficial ASTRA GIURGIU  http://www.afcastragiurgiu.ro
Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!