Actualitate

Giurgiu a dat exemplu, la Referendum

De la cetăţeni, forţe de ordine şi până la cei care au organizat Referendumul, tuturor le-au fost aduse mulţumiri, miercuri, 1 august, din partea prefectului judeţului Giurgiu, Lavinia Crişu. A fost, aşa cum au declarat şi alţii, un scrutin fără probleme majore în judeţul nostru, iar un scurt bilanţ legat de procesul de votare de duminica trecută a fost făcut tot miercuri şi de şeful Poliţiei Giurgiu, Vasile Tache.
 
Cetăţenii au dat dovadă de spirit civic şi că ştiu ce înseamnă democraţia, oamenii legii şi-au făcut datoria fără reproşuri, iar organizatorii Referendumului au dat dovadă de profesionalism, a spus miercuri, 1 august, în conferinţă de presă, prefectul Lavinia Crişu.
„Vreau să le mulţumesc şi celor de la Biroul Electoral Judeţean, apreciat chiar de Biroul Central datorită modului în care şi-au desfăşurat activitatea, adică impecabil!”, a specificat Crişu.
A fost prezent la întâlnirea cu jurnaliştii locali şi şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, comisar şef Vasile Tache. El a anunţat că au fost, aşadar, pe parcursul zilei de duminică, 23 de sesizări, dar în niciunul dintre cazuri nu s-a confirmat până în prezent fapta reclamată. Doi dintre reclamanţi însă, au fost sancţionaţi pentru că „au apelat abuziv 112”, a anunţat Tache.
Potrivit comisarului şef Vasile Tache, pe 29 iulie, în timpul desfăşurării referendumului nu a fost înregistrată nicio faptă de violenţă, fizică sau verbală.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!