La zi

Premiate pentru că au fost cele mai bune din Giurgiu la Bac-ul de anul acesta

Înainte de şedinţa Colegiului Prefectural de miercuri, 1 august, fiind de altfel un punct pe ordinea de zi, a avut loc un moment festiv deosebit. Cele două foste eleve ale Colegiului Naţional „Ion Maiorescu”, Iulia Burcescu şi Cristiana Petcu, singurele din Giurgiu care au obţinut media 10 la Bacalaureatul de anul acesta, au fost premiate de către Instituţia Prefectului Giurgiu.
„Sunt mândră de voi şi îmi cer scuze în numele Guvernului pentru că se investeşte mai puţin în copiii cu rezultate, fiind în prim plan persoanele defavorizate, dar şi voi aveţi nevoie de toată atenţia. Îi felicit şi pe părinţii voştri pentru sprijinul pe care vi l-au acordat”, a spus prefectul Lavinia Crişu.
După ce şi-au ridicat diplomele şi premiile, fetele, alături de taţii lor, au stat de vorbă cu jurnaliştii locali, povestindu-le atât despre experienţa celor 4 ani de liceu, despre cât de greu sau de uşor a fost Bacalaureatul, dar mai ales au mărturisit că sunt foarte bucuroase pentru că au fost premiate de o instituţie giurgiuveană.
Iulia Burcescu a intrat deja la Facultatea de Psihologie a Universităţii Bucureşti, iar Cristiana Petcu la medicină. Din nou, cu medii foarte bune! Succes în continuare şi din partea noastră!

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!