Actualitate

Giurgiuvenii care au luat plasă cu Iliescu nu mai vor pungă…şii!

Campania e în toi! Lucian Iliescu şi-a tipărit pungi galbene, pe care a scris cu albastru: Mulţumim, Lucian Iliescu! şi le-a dat comercianţilor din Piaţa Centrală, să le împrăştie către giurgiuveni. Da, aţi citit bine: noi, giurgiuvenii care am mai rămas prin Giurgiu şi n-am plecat în lumea largă în căutarea unui loc de muncă, trebuie să-i mulţumim conducătorului iubit!

Oamenii refuză punga cu Iliescu. Am văzut câteva situaţii penibile: vânzătorilor le era ruşine şi ascundeau pungile, după ce au fost admonestaţi de cumpărători. „Nu vreau pungă cu Iliescu, cumpăr orice altă pungă, lăsaţi-ne în pace cu pungaşul vostru! Noi pe-ăsta nu-l mai votăm”.

N-am auzit un giurgiuvean care să-l mai voteze pe actualul primar. O să rămână cu voturile celor apropiaţi lui, pentru că nici PNL-iştii cu bun simţ nu-l mai votează, o să rămână cu voturile şmecherilor care se plimbă prin oraş ascultând manele din Mercedes-uri şi o să rămână cu voturile furate.

 

Giurgiuveni, nu uitaţi că în cabina de vot sunteţi singuri. Votaţi un alt primar, nu pe Iliescu, votaţi schimbarea cu încredere, nu vă fie frică! 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!