Actualitate

Campania de dezinsecţie împotriva ţânţarilor, întârziată din cauza contestării procedurii de licitaţie, anunţă primarul Nicolae Barbu

photo_2Încurcate sunt căile… administrative când vine vorba despre prafurile împotriva ţânţarilor. Deşi ar fi trebuit să reînceapă o nouă campanie împotriva acestor insecte încă din iunie, din cauza contestaţiilor făcute la procedura de licitaţie privind atribuirea serviciului cu pricina, giurgiuvenii mai au de aşteptat până să scape de coşmarul înţepăturilor de ţânţari.

Precizări pe această temă a făcut chiar primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, în cadrul conferinţei de presă de miercuri, 24 iulie. Edilul şef a explicat că, într-adevăr, o nouă campanie dezinsecţie era programată să înceapă pe 24 iulie, fiind incluse în program două stropiri cu ajutorul unui avion şi o acţiune la sol. Din cauza contestaţiilor la procedura de licitaţie însă, totul a rămas în aşteptare.

După ce va fi soluţionată această etapă, se va trece la următoarea, astfel încât, este aşteptat ca în august să se treacă la treabă totuşi.

Primarul Barbu a mai spus că totul este pregătit pentru dezinsecţie, inclusiv bugetul, şi că speră să ajungă mai repede măcar la licitaţia propriu-zisă.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!