Actualitate

Când oamenii politici îşi dau mâna, succesul este garantat!

floricelSe ştie că atunci când cei ce ne reprezintă la nivel judeţean, oameni aleşi în funcţii înalte îşi dau mâna ies lucruri benefice pentru giurgiuveni. Cel mai elocvent exemplu îl reprezintă demersul comun întreprins de deputatul Florian Nicolae şi preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu la Ministerul Sănătăţii, având alături şi pe liderul SANITAS.

mustateaVasile Mustăţea a anunţat miercuri, 6 mai că, zilele trecute, împreună cu  deputatul Florian Nicolae şi liderul SANITAS, Leonard Bărăscu, a mers la ministrul Sănătăţii şi a primit asigurări că, printr-o ordonanţă de urgenţă, se vor aloca bani pentru Spitalul Judeţean Giurgiu, pentru a putea acoperi anumite cheltuieli, îndeosebi cele legate de leasingul cu aparatura medical.

“Este vorba de un necesar de 2,5 milioane lei. Cum vom primi aceste sume, le vom aproba şi direcţiona către spitalul giurgiuvean, care are mare nevoie de fonduri”, a declarat, în plenul Consiliului Judeţean Giurgiu, preşedintele Vasile Mustăţea.

Vasile Mustăţea primise între timp un telefon de la deputatul Florian Nicolae care l-a informat că solicitările depuse la Ministerul Sănătăţii pentru Spitalul Judeţean au fost aprobate. Ba, mai mult, se va mări şi numărul de paturi la unitatea spitalicească giurgiuveană. Prin urmare, totul este încununat de succes când interesul general primează.

M. M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!