Actualitate Cultură Social

CE SUCCES! Tinerii liberali din municipiu au strâns peste 1.400 de cărţi pentru 6 biblioteci din judeţ

SAMSUNGVineri dimineaţă, pe 15 noiembrie, campania „Dăruieşte o carte!”, demarată de cei de la organizaţia municipală a TNL Giurgiu, s-a încheiat oficial.
Asta înseamnă că mai mulţi tineri liberali au împachetat frumos toate volumele primite şi le-au transportat la mai multe biblioteci din judeţul nostru.
„A fost o campanie ce s-a bucurat de un real succes. Am strâns peste 1.400 de volume pe care, împreună cu colegii mei, le-am dus la bibliotecile din Adunaţii Copăceni, Mihăileşti, Clejani, Singureni, Gogoşari şi Izvoarele. Donaţiile de carte au fost făcute de oameni simpli, de bătrâni, tineri, oameni de vârstă medie care au venit zilnic la sediul PNL şi au lăsat câte 5, 10, 20 de cărţi”, ne-a spus preşedintele tinerilor liberali de la municipiu, Emil Epure.
El a precizat că îşi doreşte ca această campanie să fie reluată în primăvara anului viitor, dar şi că speră ca exemplul dat de tinerii din municipiu să fie preluat de colegii lor din întreg judeţul.
Altfel, tinerii liberali au reuşit să strângă de la cărţi pentru copii, poezii, romane şi până la cărţi de specialitate din diverse domenii. C.S.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!