La zi

Cei doi parlamentari ai municipiului, atacaţi dur de conducerea PPDD Giurgiu

Conferinţa de alegeri a organizaţiei municipale PPDD, defăşurată la sfârşitul săptămânii trecute, a fost un bun prilej pentru politicenii acestui partid de a-şi spune punctul de vedere asupra vieţii politice şi sociale locale. Dacă deputatul Liliana Ciobanu l-a atacat, în discursul său, pe primarul Nicolae Barbu, primvicepreşedintele PPDD Giurgiu, Răzvan Cuc, a abordat problema parlamentarilor aleşi în municipiu şi a implicării lor în repartizarea bugetului.

Într-un discurs ţinut în faţa celor peste 350 de membri şi invitaţi, Răzvan Cuc a vorbit despre ceea se înseamnă, în viziunea sa, să fii politician, declarând că – cităm – poţi fi în lumina reflectoarelor o lună, două, pentru că asta le plece politicienilor, dar până la urmă trebuie să laşi ceva în urma ta, şi singurul lucru care contează sunt faptele, nu vorbele”. Tânărul politician spune că a învăţat să spună NU atunci când decizia oamenilor politici afectează omul de rând  şi cel mai recent exemplu a fost alocarea, de către Consiliul judeţean, a bugetului de echilibrare pentru municipiul Giurgiu.

Opinia primvicepreşedintelui PPDD este împărtăşită de colegii săi de partid, dovadă că discursul lui Răzvan Cuc a fost primit cu apluaze prelungite din partea celor prezenţi în sală.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!