Politic

Cei mai mulţi dintre colegii lor din Consiliul Judeţean au respins proiectele privind încetarea mandatelor celor trei foşti PDL-işti

fratia-1Ultimele trei puncte pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de luni, 29 iulie, a Consiliului Judeţean, s-au referit la constatarea încetării de drept a calităţii de consilieri judeţeni, înainte de expirarea duratei normale a mandatului, în cazul lui Andrei Cornel, Cristian Bold şi Mariean Pană. Doi dintre aceştia au obţinut mandatul în 2012, candidând pe listele Mişcării pentru Noul Giurgiu, iar celălalt pe lista PDL. În mai multe rânduri, conducerea organizaţiei judeţene Giurgiu a PDL a tras un semnal de alarmă cu privire la faptul că celor trei le-a fost retras sprijinul politic. Conform legii, asta înseamnă că nu mai pot ocupa fotoliul de la Consiliul Judeţean. În şedinţa de luni, pentru încetarea mandatului celor trei s-a votat, în secret, pentru fiecare în parte. Rezultatele le-au asigurat însă continuitatea în legislativul instituţiei amintite.

În cea mai recentă conferinţă de presă, vicepreşedintele PDL Giurgiu, Daniel Fiţa, spunea că, în cazul în care cei trei nu vor fi excluşi, s-ar putea vorbi despre abuz în serviciu şi că reprezentanţii formaţiunii politice ar putea lua măsuri împotriva Consiliului Judeţean Giurgiu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!