Economic

Ceremonia de gală a Topului FIRMELOR GIURGIUVENE, ca în fiecare an, la Perla

În ciuda crizei economice, mediul de afaceri local a găsit soluţii să rămână la acelaşi nivel al cifrei de afaceri ca cel din anul precedent.Joi, 10 noiembrie, într-un cadru festiv, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Giurgiu a desemnat cele mai de succes firme giurgiuvene. Compania ROMPROD, deţinătoarea postului de televiziune Valahia TV şi a Săptămânalului Informaţia de Giurgiu, a ocupat locul I la categoria Întreprinderi Mici.La ceremonia de gală au fost prezenţi peste 230 de reprezentanţi ai firmelor de top din judeţul Giurgiu, oameni de afaceri şi oficialităţi locale. Invitat de onoare al galei a fost ambasadorul Macedoniei la Bucureşti, Excelenţa Sa Domnul LJUPCO ARSOVKSI.

Pentru realizarea acestui top au fost folosite informaţii furnizate de Ministerul Finanţelor Publice şi Oficiul Naţional al Registrului şi Comerţului.

Gazda evenimentului, preşedintele CCIA, Alexandru Epîngeac, a menţionat celor prezenţi: „Este, cred, una dintre cele mai importante evenimente pe care le organizăm pentru dumneavoastră ca oameni de afaceri. Dumneavoastră sunteţi cei care aţi învins de-a lungul anilor, aţi învins în ani mai puţini dar aţi învins în ultimii 3 ani de criză şi mai ales în anul 2010, un an de criză pe care unii dintre dumneavoastră l-aţi trecut cu brio.”

Acţiunea desfăşurată la Restaurantul Perla este un mod de recunoaştere a rezultatelor înregistrate de mediul de afaceri într-un an deosebit de dificil, cum a fost 2010.

Invitat la Gala organizată de Camera de Comerţ, preşedintele Consiliului Judeţean, Dumitru Beianu, a ţinut să precizeze: „Dincolo de faptul că este un moment important, este şi un moment bine primit, din ce am remarcat la venirea dumneavoastră. Este o ediţie cu o încărcătură deosebită date fiind condiţiile economice. Să sperăm că ne îndreptăm spre vremuri mai bune şi sunt absolut de acord cu faptul că meritaţi absolut toată aprecierea locuitorilor judeţului Giurgiu pentru ceea ce reuşiţi!” 

Un criteriu determinant pentru răsplătirea acestor companii a fost – ca şi în anii precedenţi, absenţa datoriilor la stat.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!