Social

Circa 30 de copii şi tineri cu handicap, dar şi însoţitorii lor, au avut parte de o zi deosebită, oferită de deputatul Liliana Ciobanu şi colegii săi din PPDD Giurgiu

handicap-300x184Aproximativ de 30 de copii şi tineri cu handicap, membri ai Asociaţiei de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic Giurgiu, alături de însoţitorii lor, au avut parte de o zi deosebită, ce le-a fost dedicată în exclusivitate: îmbarcaţi în autocare, ei au fost duşi la un restaurant în aer liber din apropierea oraşului, unde au fost invitaţi la masă, s-au jucat cu iepuraşii, au stat în natură, la aer curat şi, cel mai important, au fost alături de oameni ca ei, oameni ce îi înţeleg, pentru că trec prin aceleaşi suferinţe.

Cea care a pus la cale această surpriză pentru copiii şi tinerii cu handicap fizic este deputatul Liliana Ciobanu, un om care este alături de Asociaţia giurgiuvenaă de ani buni.

Ca de fiecare dată, alături de Liliana Ciobanu au fost cei doi colegi de partid: Răzvan Cuc şi viceprimarul Alexandru Vladu. Şi dacă deputatul de Giurgiu promitea că acţiunile de acest gen vor continua, primvicepreşedintele PPDD Giurgiu, Răzvan Cuc anunţă că acţiunea de joi va fi repetată foarte curând.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!