Actualitate

Continuă lucrările pe DJ 503 şi 503 A

Satul Cucuruzu din comuna Răsuceni a devenit un adevărat şantier. Mai multe utilaje conduse de zeci de muncitori lucrau intens, la sfârşitul săptămânii trecute, la reabilitarea Drumului Judeţean 503 A, pe porţiunea care traversează localitatea respectivă. Investiţia este realizată în cadrul unui proiect european câştigat de Consiliul Judeţean.

DJ 503A împreună cu DJ 503 sunt incluse într-un amplu program de reabilitare şi modernizare. Lucrările sunt realizate aşadar în cadrul proiectului „Reabilitarea infrastructurii de acces pentru dezvoltarea cooperării transfrontaliere în regiunea Giurgiu-Ruse”, implementat de Consiliul Judeţean, în parteneriat cu municipalitatea Slivo-Pole din Bulgaria.

Vineri, 7 octombrie, am mers în satul Cucuruzu, unde era o adevărată desfăşurare de forţe. Echipele de muncitori ale firmelor care efectuează lucrările acţionau atât la pregătirea acostamentelor pentru şanţurile de scurgere, ceea ce a presupus şi defrişări, dar în acelaşi timp, a fost deja turnat un strat de balast pe carosabil. Şefii echipelor de muncitori ne-au declarat că lucrările ar putea fi gata în maximum trei luni.

Proiectul CJ Giurgiu este finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională, în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România – Bulgaria 2007-2013, având o valoare de aproximativ 7,6 milioane de euro.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!