Social

Crimă oribilă la Hereşti: un bărbat de 37 de ani, ucis cu lovituri de cuţit şi lăsat pradă animalelor

Înjunghiat, lovit în cap şi muşcat de animale – aşa a fost găsit, sâmbătă dimineaţa, cadavrul unui bărbat, la Hereşti. Trupul neînsufleţit era abanadonat lângă o casă nelocuită din comună, iar descoperirea acestuia a însemnat începutul unei curse contra-cronometru a poliţiştilor, pentru a găsi faptaşul. Cercetările nu au durat prea mult, astfel că, în scurt timp, s-a descoperit şi autorul oribilei crime: un tânăr de doar 18 ani.

Câţiva săteni din Hereşti sunt cei care au descoperit cadavrul bărbatului, abandonat într-un loc ferit privirilor trecătorilor. Tot ei sunt cei care au sunat la 112, iar Poliţia a plecat imediat la faţa locului. Totul se întâmpla sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 11.

A urmat autopsierea cadavrului, iar legiştii au descoperit că moartea a fost violentă, datorându-se, pe de o parte, multiplelor lovituri de cuţit în gât, torace şi abdomen, dar şi unor lovituri puternice, cu un cor contondent, la nivelul capului. Poliţiştii şi procurorii au început imediat cercetările la faţa locului şi au descoperit autorul crimei.

Autorul crimei este acum cercetat pentru omor deosebit de grav şi îşi va petrece, cu siguranţă, cei mai frumoşi ani după gratii, pentru că riscă o pedeapsă cu închisoare între 15 şi 25 de ani.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!