Sport

CSS Giurgiu a pierdut clar duelul din deplasare cu Universitatea Cluj Napoca

Înfrângere usturătoare pentru baschetbaliştii de la CSS Giurgiu în faţa fostei campioane Universitatea Mobitelco Cluj-Napoca.

Giurgiuvenii n-au putut să contracareze jocul ofensiv al gazdelor, reuşind contraperformanţa să înscrie numai 27 de puncte în prima repriză.

Chiar dacă şi-au mai revenit după pauză, baschetbaliştii de la CSS Giurgiu n-au mai putut evita înfrângerea, scor 69-88, în condiţiile în care l-au pierdut pe pivotul Bryson McKenzie, care s-a accidentat pe finalul sfertului 3.

Încă o dată conducătorul de joc al giurgiuvenilor, Petty Parrish, s-a dovedit cel mai bun marcator al partidei, americanul reuşind 28 de puncte.

Următoarea partidă a celor de la CSS Giurgiu va avea loc miercuri, pe teren propriu, contra liderului CSM Oradea.

După 23 de etape, formaţia pregătită de Chris Terrell ocupă locul 12 cu 31 de puncte.

ACCIDENTARE TERIBILĂ PENTRU BRYSON MCKENZIE

Ghinion teribil pentru CSS Giurgiu. La aproximativ o lună după accidentarea gravă a lui Kevin Sims, un alt titular al formaţiei antrenate de Chris Terrell, pivotul Bryson McKenzie va fi operat în urma unei accidentări teribile.

Uriaşul din lotul lupilor a suferit în partida cu Universitatea Cluj de vinerea trecută o ruptură a ligamentului colateral medial stâng, o accidentare care îi poate încheia cariera. Filmul evenimentului a fost redat de managerul sportiv al giurgiuvenilor, Alin Guţă.

În afara lui Kevin Sims şi Bryson McKenzie, alţi doi baschetbalişti giurgiuveni au grave probleme medicale: Virgil Georgescu şi Cristian Nicolae. Giurgiuvenii nici măcar nu mai pot alcătui două formaţii pentru a se putea antrena corespunzător. Conform regulamentului, CSS-ul nu mai poate transfera niciun jucător.

În vârstă de 29 de ani, Bryson McKenzie a fost adus la CSS Giurgiu în decembrie 2012, înlocuindu-l pe Trevor Harvey. Acesta a evoluat în 8 jocuri din campionat, având medii de 8,6 puncte, 6,3 recuperări şi un capac.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!