Comentarii

Cum vor hotărî judecătorii, aşa să fie!

ctp-tenis

Cristian Tudor Popescu a reacţionat previzibil, am spune noi, după ce inclusiv patronul său, Adrian Sârbu, a intrat în vizorul DNA şi a fost dus cu mandat la Parchetul General.

Patronul Mediafax este acuzat de spălare de bani şi instigare la evaziune fiscală, luni seară, 2 februarie, Sârbu fiind reţinut pentru 24 de ore în Dosarul Mediafax. Ce a ţinut să scrie în acest context jurnalistul?

”Acum câteva zile mă întrebam dacă, nu cumva, comit vreun păcat bucurându-mă la arestarea unui politician burduşit cu milioane de euro. În cazul arestării lui Adrian Sârbu, nu mă bucur deloc, întrucât sunt om, nu ciborg hrănit cu zeamă de jugulară, cum cred unii. Îl cunosc de 20 de ani şi pot să spun că Sârbu a făcut nişte lucuri pentru televiziunea din România şi pentru ziarul Gândul. Ceea ce nu înseamnă că, îndată ce domnul Sârbu a ridicat cătuşele în stil Becali, declarându-se, ca toţi politicienii arestaţi, victima unui complot politico-judiciaro-sereistic, mă voi apuca să atac justiţia pentru a-l apăra, cum se practică la nişte televiziuni. Cum vor hotărî judecătorii, aşa să fie!”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!