La zi

Dispărut de şase luni de acasă, un copil este căutat acum cu disperare

 disparutPoliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu desfăşoară activităţi specifice de căutare şi investigare în vederea depistării unui minor de treisprezece ani, care în ziua de 16 septembrie 2014 a plecat voluntar de la domiciliul din comuna Colibaşi, sat Colibaşi, judeţul Giurgiu.
La data de 20.01.2015, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că fiul său, LECEA MARIAN, născut la data de 23.11.2001 în comuna Adunaţii Copăceni, judeţul Giurgiu, a plecat voluntar în data de 16.09.2014 de la domiciliul din satul Colibaşi, comuna Colibaşi, judeţul Giurgiu, fără a mai reveni.
Minorul a mai părăsit anterior domiciliul de mai multe ori şi s-a deplasat pe raza judeţelor Ilfov, Argeş şi în municipiul Bucureşti.
SEMNALMENTE: Înălţime de aproximativ 1.55 metri, greutate de circa 40 kilograme, păr negru, drept, ochii căprui, faţă ovală, ten maro deschis.
Semne particulare: cicatrice la gamba piciorului drept provenită dintr-o căzătură.
VESTIMENTAŢIA: Nu este cunoscută
În caz de depistare se va contacta Biroul Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu, la numerele de telefon 0246 207164 sau 0246 207161 sau Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă la numărul 112.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!