Social

De Dragobete, doi răniți în mai puțin de două ore în accidente rutiere

accident1Conform unui comunicat remis de polițiștii giurgiuveni, în mai puțin de două ore, doi cetățeni au ajuns pe patul de spital ca urmare a unor evenimente rutiere.
Primul este o femeie de 58 de ani, acroșată, în zona străzii 23 August, de un tânăr în vârstă de 29 de ani, după ce femeia s-a angajat în traversarea străzii, fără a se asigura și, mai mult, prin loc nepermis.
La mai puțin de două ore de la producerea accidentului din municipiu, de data aceasta, pe raza comunei Roata de Jos, în timp ce conducea un microbuz pe Drumul Judeţean 601 A, în afara localităţii Crevedia Mare, din direcţia Roata de Jos către Bolintin Vale, a accidentat uşor o minoră de 5 ani, din comuna Crevedia Mare, judeţul Giurgiu, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. Minora a fost transportată la un Spital din Bucureşti pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Ca și în primul caz, nici șoferul microbuzului nu consumase bături alcoolice.
Ambii șoferi sunt cercetați de polițiștii giurgiuveni, în stare de libertate, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
O.C.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!