Actualitate

Declarațiile lui Gavrilă au definit clar poziția lui Mustățea față de PNL

gavrila si mustateaFaptul că Vasile Mustățea urmărește, pentru mandatul viitor, un post de senator, nu mai este demult un secret pentru nimeni, voci din PNL și, mai nou, PSD, avansând această ideea, doar din perspectiva  dorinței acestuia.

Dacă analizăm, însă, ultimele evenimente și, mai ales, suprapunerea ședinței extraodinare a Consiliului județean de vineri,  peste conferinţa de presă a Organizației județene PNL, care era bătută în cuie pentru aceeași zi și aceeaşi oră, înțelegem clar că, aici, nu mai există nici măcar respect din partea unor membri, foști șefi de partid,  pentru activitatea organizației PNL Giurgiu.

Dacă vedem, apoi, declarația lui Dumitru Gavrilă, una cu mult simț de răspundere, care-l pune pe Vasile Mustățea într-o ipostază  mai mult decât jenantă și care scoate la iveală o certă neînțelegere a acestuia cu Dumitru Beianu, şi nu numai, avem o imagine clară de ansamblu, care-l situează pe Vasile Mustățea, undeva, în afara intereselor partidului, partid care l-a peropulsat pe funcţia pe care o ocupă, dar nu la asta ne vom referi acum.

Iar cel de pe urmă aspect, care a completat tabloul jocurilor politice și, în aceeași măsură și opțiunea lui Vasile Mustățea a fost împărțirea, cu același număr de voturi pentru, a posturilor în ADI între ALDE și PSD.

Plecând cu convingerea că am fost martorii unui troc politic, unii dintre cei prezenți la această ședință, avem o firească întrebarae care-l vizează, în mod direct, pe Vasile Mustățea și anume, care dintre liderii politici locali  ar mai paria pe onestitatea și devotamentul lui Mustățea, având în vedere faptul că, la capitolul încredere, acesta a trădat doi importanți și foarte cunoscuți lideri ai PNL Giurgiu: Lucian Iliescu și Dumitru Beianu.

Răzbătând din toate direcțiile și de la toate nivelurile, apropierea și suspecta colaborare  a preşedintelui CJG cu PSD, ne îndreptățește pe noi să luăm în calcul și o eventuală trecere oficială a lui Mustățea la partidul lui Dragnea. Astfel, pornind de la acest aspect, Niculae Bădălău, oare,  nu are nicio teamă că va ajunge al treilea convins trădat?

Nina Mițoi

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!